Samarbejdspartnere

 

Hos Center for Social Inklusion tror vi på fællesskaber – det gælder også tværfagligt samarbejde. Vi udvider vores horisont, vores viden og vores indsigt, når vi samarbejder og er i dialog med andre. Derfor samarbejder vi gerne med et bredt spektrum af dygtige mennesker og virksomheder, så vi sammen kan blive klogere.

Tror du at din og vores virksomhed kunne have et frugtbart samarbejde? Så kontakt os endelig – vi er altid friske på en kop kaffe og en god snak om stort om småt.

Aarhus Coaching

Center for Social Inklusion har indgået et frugtbart samarbejde med Aarhus Coaching v/ Tina Vinther. Tina er EMCC certificeret coach, og har specialiseret sig i coaching og kommunikationskurser. Aarhus Coaching har læring i centrum, og arbejder ud fra systemisk tænkning. I systemisk tænkning er der fokus på individet i relation til sig selv og i relation til sine omgivelser, og hvordan disse påvirker hinanden. Med systemisk tænkning kan man få bedre indsigt i og forståelse for de relationer der er mellem mennesker og mellem mennesker og systemer. Tina certificerer løbende faste medarbejdere i systemisk tænkning, og giver dem konkrete værktøjer de kan bruge i arbejdet med borgerne.