Om Center for Social Inklusion

 

Center for Social Inklusion er en privat virksomhed som i samarbejde med landets kommuner udfører forskelligt socialpædagogisk arbejde, herunder bostøtteopgaver, støtte i integrationsindsatser og pædagogisk skærmning. Vi rekrutterer løbende medarbejdere i de kommuner, som vi arbejder i, og sørger for at der på hver opgave tilkobles medarbejdere med de rette faglige og personlige kompetencer. Driftspersonalet er hjertet i virksomheden, og vi sætter en ære i at ansætte både dygtige og engagerede medarbejdere.

 

Hos Center for Social Inklusion tror vi på mennesker og på samarbejde. Med et stærkt og fleksibelt samarbejde med myndigheden stræber vi efter at hjælpe udsatte borgere med at skrive deres historie om, og blive den bedste version af dem selv.

 

 

Direktør

Direktør Jesper West Lienhøft startede virksomheden i juni 2017, med mere end 20 års erfaring i arbejdet med udsatte borgere i bagagen. Hans vision er at skabe en virksomhed som løfter et stærkt socialt ansvar, både overfor de borgere vi støtter i hverdagen, og i forhold til de medarbejdere der rekrutteres.

Administrationschef & DPO

Jeanette Marcussen er ansat som administrationschef, og har ansvaret for alle administrative opgaver i virksomheden. Hun er uddannet cand.scient.pol, og har, udover en god IT-forståelse, bred viden om forvaltning og administration. Derudover har hun en DPO-uddannelse, og er således også tilknyttet som virksomhedens DPO.

Udviklingskoordinator

Anita har mange års erfaring med socialpædagogisk arbejde, og har stor teoretisk viden på området. Hun har arbejdet med kompetenceudvikling og kommunikation i mange år indenfor området, og er skarp i både faglig sparring på højt niveau og supervision af medarbejdere.

Psykolog & familiebehandler

Psykolog Dorthe West Lienhøft har speciale i børne- og ungdomspsykologi, samt mange års erfaring med familiebehandling. Hun fungerer som konsulent i særlige sager, og er tilknyttet som familiebehandler. Derudover udfører hun supervision af medarbejdere for at sikre et sundt arbejdsmiljø.

Konsulent med speciale i grønlandske familier

Sara Johansen er født og opvokset i Grønland. Hun er oprindeligt uddannet politiassistent i Grønland, med speciale i arbejdet med udsatte børn og unge. Hun har arbejdet over hele Grønland, og taler således sproget og alle dialekter, og har indgående kendskab til den grønlandske kultur. Hun har stærk erfaring med sagsbehandling lige fra efterforskning til domstolene, og er færdig som familiebehandler ultimo april 2019.